Luni, 16 decembrie 2019, Camera de Comerț și Industrie Neamț a găzduit cea de a doua etapă a celei de a VIII-a ediții a competiției “Tinerii de azi, antreprenorii de mâine”. Evenimentul a fost organizat de Clubul Tinerilor Antreprenori de la Colegiul Național de Informatică din Piatra Neamț în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a județului Neamț,Inspectoratul Școlar Neamț, Agenția pentru Dezvoltare Nord-Est, Asociația FUN EDUCATION și Asociația ROMONTANA.

Anul acesta pentru participare directă s-au ȋnscris 13 echipe la gimnaziu și 19 echipe la liceu din care două din Salonta, jud. Bihor și una din Republica Moldova.

Cu participare indirectă s-au ȋnscris 63 echipe din judeţele: Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Buzău, Constanța, Dolj, Iași, Olt, Prahova, Sălaj, Timiș, Vrancea.

Juriul a fost format din antreprenori de succes din judeţul Neamţ: d-na Mihaela Luca de la Compania de Informatică Neamţ SA, d-nul Cristian Berbece de la CriberNet SRL, d-nul Dumitru Luca de la ADF PROD SRL și d-nul Dumitru Liţcanu de la Crisdent Clinic.

Clasamentul final al competiției arată astfel:

Locul I – PlastACT – Liceul de Creativitate și Inventică Prometeu-Prim, Chisinau, Republica Moldova;
Locul I – ACTA – Colegiul Național de Informatică, Piatra Neamț;

Locul II – BOOKiseala, Colegiul Național de Informatică, Piatra Neamț;

Locul III – GalaxyNet – Colegiul Național de Informatică, Piatra Neamț;

Locul III – SECRETELE BUNICII – Liceul Tehnologic Nr.1 Salonta, jud. Bihor;

MENŢIUNE – FAST FASHION TRASH – Colegiul Național de Informatică, Piatra Neamț.

 

Felicitări tuturor participanţilor!