Curs de inițiere

 

RESPONSABIL DE MEDIU

– cod COR 325710 –

 

Cui se adresează?

Programul de formare se adresează societăților comerciale sau instituțiilor publice care desfașoară activități cu posibil impact asupra mediului. Cursul este organizat în conformitate cu OUG 195/2005 și Legea 211/2011, avand însă în vedere întreaga legislație în domeniu, actualizată.

 

Obiective:

Dobândirea cunoștintelor și aptitudinilor practice ale participanților în vederea gestionării aspectelor referitoare la protecția mediului și întocmirea documentelor specifice ocupației “Responsabil de mediu”.

 

Tematica: 

Gestionarea cerintelor legale de mediu, Elaborarea programului de management de mediu, Elaborarea programului de monitorizare a factorilor de mediu, Monitorizarea factorilor de mediu, Realizarea auditului intern, Elaborarea programului de audit intern, Supravegherea activitatii pentru prevenirea efectelor provocate de situatiile de urgenta, Raportarea activitatii de mediu, Elaborarea documentatiei sistemului de management de mediu.

 

Cursul este acreditat ANC iar la final, participanţii care promovează vor obţine un Certificat de Absolvire recunoscut de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educatiei.

 

Condiţii

de acces:

Studii medii
Acte necesare: Copii: certificat de naştere, B.I./C.I., diplomă de studii, certificat de căsătorie (dacă este cazul).
Locaţia: Sediul C.C.I. Neamț
Taxa de

participare:

500 lei se achită direct la casieria C.C.I. Neamţ sau prin virament, în contul RO58RNCB0196027795740001, deschis la B.C.R. Piatra Neamţ).
Reduceri – 10% membrii CCI Neamț;

– 10% pentru cel putin 2 persoane înscrise simultan de la aceeași firmă;

– 10 % pentru participarea la 2 sau mai multe cursuri.

Reducerile  nu se cumulează!

 

Aşteptăm confirmările dumneavoastră la numărul 0233-216663,

sau e-mail: [email protected]

Persoană de contact : Tudor-Marius CURPĂNARU    0744-782339