oct.
  23
  mie
  2019
  EXPOFASHION ROMAN @ Piața Roman Vodă
  oct. 23 – oct. 27 toata ziua

  O nouă editie a târgului de îmbrăcăminte-încălțăminte va avea loc în Piața Roman Vodă, municipiul Roman.

  Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie Neamț în colaborare cu Primaria Municipiului Roman și Consiliul Local Roman.

  oct.
  25
  vin
  2019
  TOPUL FIRMELOR NEMȚENE @ CONDOR RESORT - DULCEȘTI
  oct. 25 toata ziua

  În data de 25 octombrie 2019 Camera de Comerț și Industrie Neamț organizează cea de a XXVI-a editie a TOPULUI NAȚIONAL AL FIRMELOR – faza județeană, unde vor fi premiate firmele cu rezultate deosebite în anul 2018.

  Topul firmelor este organizat în conformitate cu prevederile art. 4 lit. m din Legea nr. 335/2007 a Camerelor de Comerţ şi Industrie din România, modificată și completată. Sursele de informaţii utilizate sunt: 1.Informaţii din situaţiile financiare ale societăţilor pentru anul 2018, conforme cu Directivele Europene, furnizate de Ministerul Finanţelor Publice; 2.Informaţii despre firmele legal înregistrate în România, furnizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului; 3.Informaţii actualizate, rezultate din activitatea CCI Neamț.

   

  oct.
  30
  mie
  2019
  EXPOFASHION PIATRA NEAMȚ @ Pavilion Expozițional Municipal
  oct. 30 – nov. 3 toata ziua

  Vă așteptăm în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2019 să vizitați Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte – EXPOFASHION Piatra Neamț, organizat la Pavilionul Expozițional Municipal din b-dul Republicii nr. 17. Expozanții vă oferă o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte și marochinărie.