Camera de Comerț și Industrie Neamț organizează începând cu data de 14.03.2018 cursul:

Instructor/Preparator Formare

– cod COR 342309 –

 SCOP: Acest curs este destinat persoanelor interesate de educatia adultilor, absolventilor de studii medii care doresc sa deruleze activitati cu caracter instructiv-educativ sau persoanelor cu experienta informala in formare, care necesita o certificare, organizatiilor care doresc sa se initieze/dezvolte competente necesare in desfasurarea activitatilor de formare.

TEME ABORDATE: Aplicarea procedurilor de calitate specifice domeniului de formare, Asigurarea managementului procesului de instruire, Evaluarea activităţilor de formare, Asigurarea funcţionalităţii utilajelor şi echipamentelor specifice din atelierele/laboratoarele de lucru, Dezvoltarea instituţională a organizaţiei şi dezvoltarea de parteneriate organizaţie-comunitate, Asigurarea managementul carierei şi al dezvoltării personale.

 Cursul este acreditat ANC iar la final, participanţii care promovează vor obţine un Certificat de Absolvire recunoscut de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educatiei.

Condiţii de înscriere: absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat, sau absolvent cu examen de diplomă a unei şcoli postliceale în domeniu, după efectuarea unui stagiu de cel puţin 5 ani în producţie.
Acte necesare (copii): certificat de naştere, B.I./C.I., diplomă de studii, certificat de căsătorie (dacă este cazul), adeverinta medicala cu mentiunea” Apt pentru curs”
Locaţia:  

Sediul C.C.I. Neamț

 

Taxa de participare: 380 lei (se achită direct la casieria C.C.I. Neamţ sau prin virament, în contul RO79RNCB0196027795320001, deschis la B.C.R. Piatra Neamţ).

 

REDUCERI : – 10% membrii CCI Neamt
– 10% pentru cel putin 2 persoane inscrise simultan de la aceeasi firma
– 10 % pentru participarea la 2 sau mai multe cursuri

*REDUCERILE nu se cumuleaza!

 

Aşteptăm confirmările dumneavoastra la telefon 0233/216663, sau e-mail: [email protected]

 

Persoane de contact: Tudor CURPĂNARU 0744/ 782339