Inapoi la pagina precedenta

Stiri si evenimente

"Învățământul profesional dual – soluție pentru forța de muncă necesară economiei reale"

Președintele #CCIR, dl. Mihai Daraban, și-a declarat, în cadrul conferinței "Învățământul profesional dual – soluție pentru forța de muncă necesară economiei reale", întreaga deschidere pentru sprijinirea autorităților ca #România să depășească această criză a forței de muncă: „(…) în cel mai recent sondaj realizat de CCIR în mediul de #afaceri, toți agenții economici, în proporție covârșitoare, au semnalat că am ajuns la o criză a forței de muncă. (…). Învățământul românesc și economia reală sunt două linii paralele".
Totodată, dl. Mihai Daraban a reiterat apelul către factorii guvernamentali de a acționa în rezolvarea acestei crize: „Dacă în cel mai scurt timp nu vom lua măsurile necesare, nu vom putea să mai fim compatibili din punct de vedere economic cu nicio zonă geografică”.

 

 

Image may contain: 5 people, people standingpoze invat dualImage may contain: 6 people, people standingImage may contain: 5 people, indoor

Ești aici: Home Stiri si evenimente "Învățământul profesional dual – soluție pentru forța de muncă necesară economiei reale"

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi607
mod_vvisit_counterIeri854
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana4196
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta6815
mod_vvisit_counterAceasta Luna17359
mod_vvisit_counterLuna Trecuta25704
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori1037261

Online Acum: 9
IP-ul Dumneavoastra: 54.158.55.5
,
Astazi: October 19, 2017
Threesome