Inapoi la pagina precedenta

Stiri si evenimente

Chestionar România Start Up Plus

Aveți o idee de afaceri dar nu dispuneți de fonduri suficiente astfel încât să o puneți în aplicare? România Start Up Plus este o linie de finanțare dedicată celor care vor să demareze o afacere în mediul urban, cu fonduri europene. Totodată, prin intermediul acestui program, puteți beneficia de finanțare nerambursabilă de până la 40.000 de euro.

Primul pas făcut de dumneavoastră spre deschiderea unei afaceri prin intermediul acestui program de finanţare este completarea chestionarului, pe care vă rugăm să ni-l transmiteți la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 Vă mulțumim!

 

Ești aici: Home Stiri si evenimente Chestionar România Start Up Plus

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi615
mod_vvisit_counterIeri854
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana4204
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta6815
mod_vvisit_counterAceasta Luna17367
mod_vvisit_counterLuna Trecuta25704
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori1037269

Online Acum: 9
IP-ul Dumneavoastra: 54.158.55.5
,
Astazi: October 19, 2017
Threesome