Inapoi la pagina precedenta

FORUMUL PENTRU FORMAREA ANTREPRENORILOR DIN REGIUNEA DE NORD - EST

FORUMUL PENTRU FORMAREA ANTREPRENORILOR DIN REGIUNEA DE NORD - EST

21 – 22 IULIE 2011, IAȘI – HOTEL INDIANA

 

În perioada 21 - 22.07.2011 s-a desfășurat la Iași – Hotel Indiana, Forumul pentru formarea antreprenorilor din Regiunea de Nord – Est, activitate distinctă în cadrul proiectului ”Dezvoltarea competentelor manageriale si antreprenoriale pentru IMM-uri in vederea imbunatatirii eficientei organizationale si valorificarea oportunitatilor de afaceri”  - ID 63168, finanțat POSDRU.

Din partea Camerei de Comerț și Industrie Neamț, partener în cadrul proiectului, a participat la deschiderea și desfășurarea  lucrărilor Formului pentru formarea antreprenorilor în Regiunea de Nord – Est, D-na Mihaela Constantinescu, asistent manager.

 

Solicitantului – Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București a fost reprezentat de  asistent proiect – Ruxandra Stoica, care în cuvântul de deschidere a lucrărilor forumului a prezentat pe scurt obiectivele, activitățile și rezultatele așteptate ale  proiectului ”Dezvoltarea competentelor manageriale si antreprenoriale pentru IMM-uri in vederea imbunatatirii eficientei organizationale si valorificarea oportunitatilor de afaceri”  - ID 63168.

Cu ocazia acestui Forum, lectorii prezenți au abordat pachetul informațional ”Competențe manageriale și antreprenoriale pentru antreprenori”, cu mult profesionalism, într-o manieră interactivă, dând posibilitatea cursanților să participe cu comentarii și exemple de bune practice.

Pe parcursul celor două zile ale evenimentului antreprenorii participanți au beneficiat de un schimb informațional extrem de valoros, cu multe elemente de aplicativitate în activitatea lor curentă.

Întocmit,

Mihaela Constantinescu

Monitor proiect CREA

Ești aici: Home Proiecte Proiecte Proiect ID 63168 FORUMUL PENTRU FORMAREA ANTREPRENORILOR DIN REGIUNEA DE NORD - EST

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi611
mod_vvisit_counterIeri854
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana4200
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta6815
mod_vvisit_counterAceasta Luna17363
mod_vvisit_counterLuna Trecuta25704
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori1037265

Online Acum: 8
IP-ul Dumneavoastra: 54.158.55.5
,
Astazi: October 19, 2017
Threesome