Inapoi la pagina precedenta

Oportunitati pentru tinerii intreprinzator prin Erasmus for Young Entrepreneurs

PROGRAMUL “ERASMUS PENTRU TINERI ANTREPRENORI”

“ O mare oportunitate de schimb de experiență în afaceri pentru întreprinzatori”

 

Camera de Comerț și Industrie Neamț, derulează în cadrul Programului “Erasmus pentru Tineri Antreprenori” alături de partenerul leader – Quality Program din Matera, Italia, în colaborare cu Fundația ”Centrul European pentru Întreprinderi și Inovare” Albacete – Spania și Comitetul de Întreprinderi LTD din Districtul Dun Laoghaire - Rathdown - Irlanda, proiectul MOBILITAS II - http://www.erasmus.qualityprogram.it/.

 

În perioada 17 – 18 februarie 2011 s-a desfășurat la Bruxelles cea de a cincea întâlnire de networking care a reunit peste 160 organizații intermediare, oficiali ai Comisiei Europene, echipa curentă, precum și noua echipă a Biroului de Sprijin al programului.

Întâlnirea a fost special concepută pentru a furniza informații practice, sfaturi utile precum și ghidare pentru un management eficient al programului, pentru a conduce la rezultate de succes.

Din partea CCI Neamț a participat D-na Mihaela Constantinescu, în calitate de coordonator.

 

Detalii privind desfasurarea programului, pe site-ul www.erasmus-entrepreneurs.eu, sau vă rugăm să contactați Camera de Comerț și Industrie Neamț care are calitatea de Organizație Intermediară – IO, pentru România, în cadrul acestui proiect, la coordonatele: tel : 0233 216663, fax: 0233 216657, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , persoane de contact: Mihaela CONSTANTINESCU – coordonator, Ana CIOBANU sau Tudor CURPANARU – membri echipa proiect.

Ești aici: Home Proiecte ERASMUS - pentru tineri Oportunitati pentru tinerii intreprinzatori

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi612
mod_vvisit_counterIeri854
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana4201
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta6815
mod_vvisit_counterAceasta Luna17364
mod_vvisit_counterLuna Trecuta25704
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori1037266

Online Acum: 9
IP-ul Dumneavoastra: 54.158.55.5
,
Astazi: October 19, 2017
Threesome