Cum devin membru 2017-09-22T11:24:26+00:00

Pentru a putea deveni membru al Camerei de Comerţ şi Industrie a județului Neamț, este nevoie să descărcați Cererea de Adeziune, să o completați și să o trimiteți prin fax la numerele: 0233 216657; 0233 232080 sau prin mail la [email protected]; [email protected]

Pentru a putea tipări aceste formulare este nevoie să aveţi instalat Microsoft Office.

Condiții înscriere membri noi

Membrii Camerei sunt comercianți persoane juridice sau persoane fizice, din circumscripția sa teritorială, care aderă la Statut și solicită obținerea acestei calități.

De asemenea, pot fi membri ai Camerei, sucursalele și filialele comercianților aflate în circumscripția teritorială, care îndeplinesc condiția menționată anterior.

Pot fi membri ai Camerei și comercianții din alte circumscripții teritoriale, cu condiția să respecte aceleași condiții.

Calitatea de membru este conferită de către Presedintele Camerei.

Nu pot fi membri ai Camerei cei lipsiți de capacitatea juridică de exercițiu și cei sancționați pentru fapte antisociale care îi fac incompatibili cu calitatea de comerciant.

Cotizație membri

Nivelul cotizației a fost stabilit conform Hotărârii Adunării Generale a membrilor C.C.I. Neamț și a Hotărârii Colegiului de Conducere din 25.02.2007.

Cotizația reprezintă 0,05‰  din cifra de afaceri a anului anterior. Valoarea minimă a acesteia nu poate fi mai mică de 100 lei/an si nu mai mare de 1.500 lei/an.